Kontorsmoduler – Effektiva arbetsplatser

Expanderar företaget? Renovering eller ombyggnad?
Om dina vanliga lokaler inte räcker till, måste kompletteras eller ersättas under en tid har vi en effektiv, snabb och smidig lösning: vår flexibla modul kan sättas samman till flyttbara kontor med möjlighet till enskilda kontorsrum, landskapsmiljöer och konferensrum – dina behov bestämmer planlösningen!

Business as usual med flexibla moduler

Det fina med moduler är att de kan anpassas efter just era specifika behov. De kan anslutas till en befintlig byggnad eller tillsammans med andra moduler skapa en separat byggnad. Oavsett vilket, har de alltid en hög standard och bekvämlighet för att alla ska trivas och kunna fokusera på sina arbetsuppgifter.

Dina behov avgör

Lokalerna är väl lämpade för kontorsarbete, men kan med fördel användas till många andra miljöer, till exempel konferenslokaler, lunchrum, gym eller butiksverksamhet. För bästa anpassning kan ni välja bland många tillval, exempelvis kök eller olika tekniska lösningar.
Vi vet hur viktig arbetsmiljön är för trivsel och arbetsprestationer, därför levererar våra modullösningar en mycket hög kvalitet. Så hög att få faktiskt tänker på att lokalerna består av moduler!

Våra moduler

High Class Modulen

Med vår flexibla High Classmodul kan du enkelt skapa en miljö med bästa möjliga förutsättningar för just din verksamhet. Har du ont om plats kan du till exempel bygga på höjden, modulerna klarar montage upp till tre våningar.

Med en invändig takhöjd på 270 cm får våra lokaler en luftig och trivsam atmosfär. Ventilation med värmeåtervinning ingår som standard och som tillval kan modulerna kompletteras med komfortkyla. Installation av tele, data och larm samordnas av vår kunniga personal. Modulerna är förberedda för fjärrvärme om så önskas.

Teknisk data

Area:28,6 m2
Area invändigt:26,6 m2
Längd:9600 mm
Bredd:2980 mm
Bredd med ytterväggsblock:3250 mm
Höjd:3400 mm
Invändig takhöjd:2700 mm
Vikt:3500-7000 kg

Maximodulen

Våra flexibla Maximoduler har en standard som är nästintill lika hög som den hos nyproducerade, permanenta byggnader. Modulen passar utmärkt för olika kontorsmiljöer, den är mycket flexibel och kan anpassas efter verksamheten.

Vi vet hur viktig arbetsmiljön är för att man skall trivas i lokalerna och har därför har satsat på genomgående hög kvalitet. Modulerna är så flexibla att de kan anpassas för de flesta behov och med en invändig takhöjd på 270 cm får våra lokaler en luftig och trivsam atmosfär. Ventilation med värmeåtervinning ingår som standard. Som tillval kan systemet kompletteras med komfortkyla. Installation av tele, data och larm samordnas av vår kunniga personal. Modulerna har många användningsområden och kan bland annat användas som till exempel lagerutrymme eller butiksverksamhet.

Teknisk data

 
Area:28,8 m2
Area invändigt:27,3 m2
Längd:9600 mm
Bredd:2970 mm
Bredd med ytterväggsblock:3150 mm
Höjd:3343 mm
Invändig takhöjd:2700 mm
Vikt:3000-7000 kg